Att göra fynd på marknaden

hejjjj-1 Hello friendelinos!

Idag har jag verkligen varit på solskens humör. Vaknade vid åtta snåret och kröp ner i soffan med en kopp mjölkkaffe. Njöt av lugnet och nyhetsmorgon, min nya svenska morgon tradition.

marknad-3Tillsammans med Beccis hade vi planerat att under förmiddagen åka iväg mot Hornstull, gå på marknad.

Jag hittade bland annat en mysig stickad kofta från filippa k för ynka 100 kronor. Bad om att få sätta undan den för några minuter och springa iväg mot en bankautomat för att ta ut några slantar. Bestämde mig för att ta ut 2 hundringar till, ni vet ifall att…

marknad-1 Vackra levis jackor i jeans i olika tvätt och modeller.

marknad-2

Beccis hittade vackra jeans från Acne, för fynd pris (70 kronor). Jag strosade vidare och fick syn på en underbar tröja från By Malene Birger som är från några kollektioner bak. Samma tjej sålde även en underbar fluff tröja från Isabel Marant. Frågade med ett leende vad hon sålde tröjorna för. ”Hmm, den bruna kan vi säga 120 och den andra 80”. Jag log, kramade om min 200 kronors sedel som jag hade i fickan och räckte över den. Det var bara meningen att jag skulle bli de båda vackra tröjornas nya ägare.

hejjjj-2

Efteråt bestämde vi för att hoppa på tunnelbanan och stiga av på någon station vi inte varit till tidigare. Icke Picke Pö och lotten föll på Mariatorget, vi steg av. Ljuvligt område minst sagt.

hejjjj-3 Jag var minst sagt lycklig att jag tagit kameran runt axeln denna dag! Kika så vackert.

hejjjj-4

Höst väder kräver höst kläder. Jag var klädd i min underbara blazer från Sand som jag funnit i min mammas klädkammare. Samt denna ljuvlia stickade halsduk + hatt som jag fått av Balmuir. Dessa två räddar mig när kylan börjar krypa sig fram och det är sällan jag känner mig så pass stilig som när jag har hatt.

 

Godnatt kära ni, imorgon väntar en spännande dag för mig. Känns så fint, tänkte fira med en pytte skvätt rosé, även fast det är söndag. Lovar att berätta för er imorgon, när jag vet lite mer.

Ha en underbar start på nya veckan!

Kram -e

Share:

0 comments so far.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *