Plugg-helg

plugg-1 God förmiddag, raringar!

Jag sitter för tillfället på andra våningen vid universitetets biblioteket. Det har minst sagt varit en helg full av plugg, men det får bli och vara så när man har tenta runt hörnet som sjunger när nästa vecka kör igång.

plugga

Kursen jag går för tillfället går under namnet ”det västerländska modets historia”. Målet är att jag på tisdag ska kunna karakterisera ett plaggs viktigaste egenskaper från 1300-talet framtill idag. Lite knepig men mycket intressant hjärn-gympa. Är enormt fascinerad och förundrad hur alla kvinnor genom historien lyckats ta sig fram i sina banans tajta korsetter och meter breda klänningar. En eloge, stor eloge till alla dem.

plugg-1-2

Ha en underbar Söndag!

Share:

0 comments so far.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *