En kväll på grönan med Linnea Henriksson

grönan-1 Igårkväll bjöd Stockholm verkligen på en magisk kväll. Vi hade taggat till för konsert på Gröna Lund hela dagen. Vi skålade med varsitt glas rött innan vi vandrade iväg med Beccis mot tunnelbanan. grönann-1 Lite krispig kyla, men underbart fin höstkväll för det. grönann-2 Jag har blivit pyttelite dålig på att ta med min stora kamera på sistone. Men igår kväll kände jag för att verkligen ta med den för lite musik. Praktiskt nog fick jag låna Beccis fina rygga. elli Vi hoppade på röda linjen norrut och nere vid slussen mötte vi upp Elli som väntade på oss. grönann-5Djurgårdsfärjan över. Snabbt, praktiskt + otroligt vackert. grönann-6 grönan-2 Som Beccis fint skrev ”som willy wonka & chokladfabriken”. Lite så kändes det. grönan-3 grönan-5 Jag bar min kappa från Filippa k, stickad polo från By Malene Birger och silkes duk från Balmuir. Kyliga höst kvällar kräver varmare kläder och jag älskar lager på lager! grönann-7 Ett stop… grönan-4… för några lakrits karameller. grönann-8 vi grönann-11 grönan-9Eftermiddags solen gick skymundan. grönan-6 grönan-7Innan konserten började avnjöt vi lite våffla. grönan-8 Sylt + grädde, mer än självklart. grönan-11 grönan-10 Linnea Henriksson. Tack. För en riktigt fin kväll! grönann-12 När musiken tystnade, vandrade vi tillbaka mot färjan. Kramade om Elli och åkte hem för att lägga huvudet på kudden.

Share:

4 comments so far.

4 svar till “En kväll på grönan med Linnea Henriksson”

  1. TIDSTJUVEN skriver:

    Dunderhärliga bilder! 😀

  2. Amanda skriver:

    Jättefina bilder! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *