Torsdag

rebeccaa-1 Foto: Amanda Parkkinen

Torsdag

Klockan slår snart halv fem på våran gata. Mittemot mig sitter fina Beccis, vi sitter runt matbordet i våran lilla lägis och lyssnar på toner av Linnea Henriksson som Marshallen spelar. Ikväll ska vi höra denna donna live på grönan. Ska bli så mysigt!

Lovar att jag ska bli lite bättre på att låta er hänga med på Stockholms livet. Det har varit lite tuffare + knasigare än jag tänkte mig. Men nu känns det riktigt pirrigt och härligt, på flera plan. Var idag på en spännande grej, en drömmig grej för mig. Imorgon blir det ufföjlning och sen håller jag alla tummar och tår. Vågar inte berätta riktigt än, men går det ända hem, då fäller jag inte bara en glädjetår!

Massor av kramar

-e

Share:

0 comments so far.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *